Blog

BOEK JE IDEALE KATTENLOGEMENT!

Het ideale kattenlogement

Op vandaag heeft iedereen een druk leven, je rent en vliegt overal naartoe en na een lange dag heb je eindelijk een momentje voor jezelf. Hup de laptop of tablet op schoot en zoeken maar naar die verlossende vakantie! Terwijl je rustig op zoek bent naar jouw ideale vakantie, mag je je favoriet huisdier niet uit het oog verliezen. Je hoeft niet ver te zoeken voor jouw ideale kattenlogement. Het enige wat je nog hoeft te doen is ons een mail versturen met jouw gewenste opvangperiode en op verzenden klikken.

Na ontvangst van je mailtje, zullen we je snel terug contacteren om je reservatie te bevestigen. Bij een vakantie boeken horen nu eenmaal twijfels en duizenden vragen. Maar wat is het heerlijk, als je je al geen zorgen meer hoeft te maken over jouw kat. Geen nood om hier nog langer over wakker te liggen? Wij zijn gelegen in het centrum van Sint-Kruis. Ons zomaar bezoeken is helaas niet mogelijk, daarom vragen wij om op voorhand een afspraak te maken! Zo kunnen we de rust van de andere buurtbewoners respecteren.

10 dagen vrij in ruil voor 4 vakantiedagen

Ook dit jaar kan je een uitgebreide vakantie bekomen door slim te plannen! Zo viel het jou misschien nog niet op, maar als je dit jaar een vakantie om Goede vrijdag en Pasen heen voorziet. Kan je 10 dagen na mekaar verlof nemen! Een zalig moment in het voorjaar 2018 om er even tussenuit te gaan. Wat zou je zeggen om eens een uitstap naar zee te plannen? Of ben je liefhebber van natuur? Er zullen weinig mensen deze verborgen vakantieperiode ontdekken en het is op veel plaatsen nog rustig om er te verblijven. Zo hebben wij op heden nog steeds ruimte op uw huisdier te kunnen ontvangen. Van een grote meevaller gesproken!

Iedereen is alvast welkom!

Het Kamping Team

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *