Blog

HOTEL VOOR KATTEN

Een spa en kappersdiensten, temperatuur gecontroleerde kamers en een dating service voor vrouwelijke katten zijn slechts enkele van de luxueuze troeven die het Maleisische “Catzonia” – ‘s Werelds eerste 5 sterren hotel voor katten.

Het personeel zijn de grootste dierenliefhebbers die je je kan inbeelden, het hotel met maar liefst 35 kamers in de Maleisische hoofdstad KUALA LUMPUR belooft u om uw huisdier op de best mogelijke manier te verzorgen.

The 35-room hotel is manned by feline-loving staff
Het hotel met 35 kamers waarbij elk personeelslid een kattenpersoon is

Katten kunnen verblijven in het hotel op basis van 4 mogelijke formules waaronder een VVIC kamer ( very very important cat ), de meest luxueuze kamer die het hotel te bieden heeft. In de VVIC kamer kunnen maximaal 10 volwassen katten verblijven ( of 1 moeder met haar kittens ), het bevat 3 king sized bedden, een mini speeltuin en een apart toilet.

De andere kamers, die plaats biedt voor 3 à 7 katten, hebben ofwel een dubbel of enkel bed en tot 3 voedings- en opkuis sessies per dag. Sommigen hebben douchemogelijkheden, raar genoeg WI-FI en alle ruimtes zijn voorzien van airco.

Zowel in de VVIC en de VIC ruimtes zijn er camera’s geïnstalleerd zodat alle eigenaars toegang hebben tot een live stream van hun huisdieren. Het is een hele populaire functies onder de eigenaars.

Katten kunnen gebruik maken van een speciale kappers service, met een speciale medische behandeling. Hierbij wordt een speciale shampoo gebruikt die de huid van de kat helpt te herstellen en vlooien verwijdert.

De katachtige gasten kunnen in het hotel blijven voor een minimumtijd van 3 uur tot een jaar lang.

“Wij geloven dat zelfs katten nood hebben aan een vakantie. Ze willen altijd behandelt worden als een lid van een koninklijke familie. Dit betekent dat de omgeving moet aanvoelen als thuis, voortdurend geknuffeld worden en het belangrijkste van allemaal: ze willen zich niet alleen voelen.”

Anxious owners can monitor their cats from abroad via CCTV in some of rooms using a phone app
Een liefhebbende eigenaar kan zijn of haar kat altijd volgen via een beveiligingscamera. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *