Blog

KAMPING KAT BIJNA VOLTOOID

We zijn blij dat we na hard werken ons kattenhotel met veel trots mogen openen en onze eerste gasten binnenkort mogen verwelkomen. Na maandenlang zwoegen, wikken en wegen om de beste beslissingen te maken inzake de constructie van het verblijf, is alles bijna volledig ingericht. Dit alles natuurlijk volledig in functie van onze gasten en als doelstelling om hen een zo aangenaam mogelijk verblijf te kunnen garanderen in de afwezigheid van hun baasje. 

Het verblijf is zo ontworpen dat we jullie kat kunnen ontvangen doorheen de 4 seizoenen van het jaar. Alles is afgewerkt met dubbel glas en volledig geïsoleerd om de koelte in de zomer te bewaren en de warmte in de winter binnen te houden. Het volledige verblijf voelt aan als een open ruimte waarin elke kat zijn eigen afgesloten binnen- en buitenruimte heeft. Op deze manier garanderen we de veiligheid van jullie kat. Als extra beveiliging is er camerabewaking geïnstalleerd en als je goed kijkt op de foto zie je dat onze eigen kater een oogje in het zeil houdt. 

Voor gezinnen met meerdere katten hebben we de mogelijkheid ingebouwd om meerdere ruimtes te combineren zodat er dan net wel contact kan zijn.  

Wat we persoonlijk zelf een groot pluspunt vinden is hun eigen buitenterras maar ook het panoramisch zicht  van binnenuit op onze tuin. We wisten namelijk uit eigen ervaring dat onze huiskat graag van achter een raam naar buiten keek. Het witte interieur in combinatie met de grote ramen en LED spots, wordt er een warme huiselijke sfeer gecreëerd met veel licht. In vergelijking met andere kattenhotels zal jullie kat bij ons niet zijn of haar tijd doorbrengen op een donkere zolderruimte. 

Als je interesse hebt in ons familiaal verblijf, aarzel niet om vragen te stellen of om eens een kijkje te komen nemen. We zullen jullie graag een rondleiding geven om jullie vertrouwen te winnen. 

Groetjes Kamping Kat

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *