Blog

KATTENLOGEMENT BRUGGE

Kattenlogement Brugge

De agenda’s zijn al met mekaar vergeleken, de schoolvakanties staan voor de deur, u zou wel eens een reis willen boeken met het gezin, als koppel of als alleenstaande. Maar hoe kan u voor een budgetvriendelijke manier uw kat met een gerust hart aan iemand anders overlaten? Wij stellen u voor, Kamping Kat! De perfecte locatie voor een kattenlogement Brugge komt als geroepen. Voor de regio Brugge hebben wij uw stress ontnomen als het gaat over het zoeken van opvang voor uw kat of poes. Elk jaar komt er een vakantieperiode aan waarbij u oplossingen moet bedenken als u de deur uit wilt gaan voor een langere periode.

Een kattenlogement Brugge vinden voor jouw trouwe huisgenoot is dus geen makkelijke opdracht! Iedereen is gesteld op zijn privacy en stelt zijn of haar huis minder snel ter beschikking van een buurtbewoner of goede vriend. Veelal zijn we genoodzaakt om vakantiedagen te beperken tot weekends, omdat sommige katten deze kunnen overbruggen zonder bezoek van hun baasje.

Van zodra je als koppel of gezin op vakantie gaat of voor werk een aantal dagen van huis bent, kan u gemakkelijk beroep doen op een kattenlogement zoals Kamping Kat. Wij hebben drie eenvoudige formules waarmee wij tijdens het verblijf de kat helemaal zullen omarmen en welkom heten. Zij zullen veelal in goed gezelschap zijn van andere bewoners van het verblijf maar uiteraard transparant gescheiden van elkaar. Dit wil zeggen dat zij hun medebewoners kunnen zien spelen, eten en slapen. Wij als verzorgers zullen hen ook de nodige affectie geven tijdens hun verzorging waarbij er ook eens geknuffeld en gestreeld wordt.

Uw poes zal blij zijn als hun naam weerklinkt tijdens hun verzorging. Bij ons ontwerp hebben wij analyses gemaakt welke de eigenschappen zijn van een vertrouwde omgeving. Zo hebben wij bij Kamping Kat ervoor gezorgd dat een kat zelfstandig naar buiten kan gaan om te genieten van de zon, het spotten van vogels in de tuin en ondertussen eens een behoefte doen. De dagdagelijkse verzorging houdt in dat er toezicht is als uw poes voldoende voeding eet. Hiervoor houden we dit met notities bij in het dagboek van uw poes.

Ons kattenhotel heeft een binnen gedeelte die doorheen het jaar de warmte als de koude kan behouden. Het logement is nieuw gebouwd in 2018 en heeft een goede schil van isolatie meegekregen en oogt bijzonder modern en functioneel voor uw kat.

Wij verwelkomen jullie op afspraak en bieden jouw de mogelijkheid om een kleine inkijk te geven in ons kattenhotel. Tijdens het kattenlogement, hebben we voorzien dat elke eigenaar de kans heeft om dagelijks een foto te krijgen van zijn of haar beste vriend via de applicatie op de smartphone WhatsApp. Voor nieuwe klanten die een verblijf wensen te boeken vanaf 7 dagen, krijgt men de eerste dag gratis bij Kamping Kat.

Wilt u ons vrijblijvend bezoeken? Maak bij ons een afspraak en dan kan u snel zelf oordelen. Om een reservering te maken kan u best na het vastleggen van uw reis, eveneens dezelfde datums aan ons doorgeven, zodat u tijdig zekerheid krijgt over het verblijf van uw huisdier. Hopelijk kunnen wij u dit jaar verwelkomen in ons kattenhotel.

Groeten het Kamping Team!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *