Blog

KATTENPENSION BRUGGE

KATTENPENSION BRUGGE

In de regio Brugge en al zeker dichter naar het centrum toe, heeft u weinig keuzemogelijkheden om uw kat naar een gespecialiseerd kattenhotel of kattenpension te brengen. Bij Kamping Kat hebben wij als dierenvriend het engagement aangenomen om onze liefde voor poezen uit te breiden naar die van andere baasjes. Wij zijn een kleinschalig kattenpension Brugge, en hebben een verblijf voor maximaal 8 katten.

Bel ons even op voor een afspraak te maken om het verblijf ( Kattenpension Brugge ) op voorhand te bezichtigen. Op deze manier bent u verzekerd dat u het juiste pension heeft gekozen om uw geliefd huisdier aan ons toe te vertrouwen wanneer u op vakantie gaat.

We geven je nog even 2 van de meest luxueuze kattenhotels op aarde mee.

2 van de meest luxueuze kattenhotels ter wereld

Bestaat er een beter manier om je schuldgevoel weg te werken wanneer je uw valiezen aan het inpakken bent door je kat naar een 5 sterren hotel te sturen. Hier zal hij of zij opgewacht worden en op zijn of haar pootjes bediend worden.

Baasjes en hun katten kunnen hoge eisen stellen in hun zoektocht naar de beste zorgen voor hun huisdieren. Het komt dan ook als geen verrassing dat de vraag naar luxueuze accommodaties voor katten in sneltempo stijgt. Het wordt stilaan big business en een grote concurrentiestrijd waarbij de hotels al het nodige doen om hun klanten te overtuigen.

VAC luxury cat hotel china

1. VAC Cat Hotel & Spa – China

De visie van de eigenaar Vivi Wang’s voor het perfecte kattenhotel is reeds gerealiseerd in China. Het is een uiterst moderne kattenhotel, ontworpen naar de eisen van een kat die leeft in de 21ste eeuw. Het hotel heeft 3 verdiepingen met elk 15 ruime kamers waarbij de katten hun eigen individuele ruimte hebben, in combinatie met grootse speelkamer voor diegenen die zich snel vervelen.

Tussenin elk verblijf is er een raam voorzien die kan weggehaald worden waardoor er 1 groot verblijf wordt gecreëerd voor kattenfamilies. Alle ruimtes zijn voorzien van de nodige klimlevels en andere speeltjes die ervoor zorgen dat de kat de best mogelijke zorgen krijgt. Elke ruimte is ook uitgerust met airco en televisie.

Website: www.vac-cat.com

Prijs: 45€ per dag

2. HOTEL CAT – Verenigd Koningkrijk

Dit hotel is gebouwd volgens de standaarden voor mensen. Het biedt elegantie en uiterst gedetailleerd comfort met de luxe van een ruim verblijf. Het wordt uitgebaat als een familieonderneming met 7 verblijfplaatsen. Alle katten krijgen een op maat gemaakte verzorging waarvoor klanten in de wachtrij staan.

Het hotel is gevestigd op een rustige locatie waar het gefluit van de volgens en zuivere lucht iedereen doet wegdromen. De logies krijgen de mogelijkheid om te genieten van een uitgestippeld dieetmenu waardoor het voor hen ook een vakantie wordt.

Website: www.hotelcat.co.uk

Prijs: 40€ afhankelijk van de ruimte.

aristide cat hotel paris

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *