Blog

KATTENPENSION WEST VLAANDEREN

Kattenpension West Vlaanderen

Een verlengd weekend voor de boeg? U heeft geen zin in een verre citytrip? Dan is België een ideaal vakantieland! Wie graag aan de kust is of een wandelmicrobe heeft kan in West-Vlaanderen alle kanten uit. Bij Kamping Kat bieden wij een katten vakantieopvang te Brugge, een nieuw kattenpension West Vlaanderen.  Uw kat gaat zelf op vakantie om te logeren bij onze goede toezichter!

Wij bieden drie formules aan die voor ieder zijn budget het toelaat om met een gerust hart er eens tussen uit te gaan. Duik daarom in ons aanbod en start uw zoektocht alvast naar die vakantie in West-Vlaanderen of Belgisch Limburg! Bij Kamping Kat laten wij u de wereld beleven door uw dagelijkse zorg even opzij te zetten.

Zin in een last minute? Wij zijn hierop voorzien! Een snelle inschrijving en kleine uitleg en uw kat wordt voorzien van de nodige zorgen tijdens jouw vakantie.

Kat verzorgen tijdens vakantie!

Onze toezichter is opgegroeid met de liefde voor poezen vanwege een eerste vondeling die bij ons terecht kwam. Sindsdien hebben we altijd katten die in onze tuin komen. Sommigen hebben er bij ons zelfs hun thuis van gemaakt, waardoor de kleintjes op hun beurt ook ons gezin leerde kennen.

Zoveel jaren geleden kampten wij ook met het probleem voor opvang. Een eerste maal hadden wij geprobeerd om onze kat te verhuizen voor twee weken bij familie, nadien bleek dat het katje bijna de ganse reis niet gegeten had. Een tweede maal hebben we geprobeerd deze alleen thuis te laten en een kennis op dagelijks op huisbezoek te laten komen. Hierdoor komen wij nu zelf met een oplossing die voor u zeker geschikt zal zijn. Een kattenpension West Vlaanderen, een goeie ligging in de regio Brugge. In de drukkere periodes zijn ze in het verblijf nooit alleen en zien ze andere vakantiegangers. De verblijven zijn van elkaar gescheiden maar enorm transparant zodat om hen een zo fijn mogelijk verblijf te garanderen. En wat een uitzicht op de tuin!

Boek uw verblijf en maak kennis met Kamping Kat!

Kamping Kat is ook te vinden op www.dierenpension-info.be.

Het Kamping Kat team.

  1. Angelique vandeghinste

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *