Blog

KITTENOPVANG

Kittenopvang – Kamping Kat

In ons familiaal kattenhotel verwelkomen we alle katten, jonge of oude katten. Weliswaar enkel katten die gezond zijn en up-to-date zijn met hun vaccinaties. Uw kitten is dus meer dan welkom voor een verblijf in ons kattenhotel. We raden weliswaar wel aan voor kittenopvang om de grotere ruimte te nemen of 2 standaardruimtes te nemen.

Jonge katjes zijn namelijk nog heel actief en kunnen de extra ruimte goed gebruiken om te spelen, in tegenstelling tot oudere katten die hun dagen veelal passief doorbrengen.

We vragen niet alleen uit wettelijke verplichtingen dat uw kat de nodige vaccinaties heeft maar ook zodat zowel uw kat of de kat van een ander baasje even gezond terugkeert als dat ze is binnengekomen.

De nodige vaccinaties dat wettelijk beschreven staat:

  • Panleucopenie
  • Rhinotracheitis
  • Leucose

U kan dit nakijken in het vaccinatieboekje van uw kat of navragen bij uw dierenarts.

We krijgen regelmatig de vraag of het slim is om een kitten al naar een kattenhotel te sturen? Baasjes zijn bezorgd of hun kitten zich wel speels genoeg kunnen uitleven en de nodige liefde zullen ervaren.  In ons kattenhotel krijgt uw kitten zeker de nodige aandacht en liefde zodat hij of zij van op een jonge leeftijd leert om met mensen om te gaan. Daarnaast zal uw kitten meestal omringt zijn door andere katten en dus een dierenvriendelijke houding moeten ontwikkelen.

In ons kattenhotel hebben we 6 hokken waarvan 2 hokken een grotere oppervlakte hebben. De hokken zijn zo ontworpen dat meerdere hokken gecombineerd kunnen worden tot een groter hok op voorkeur van het baasje. Elk hok heeft zijn eigen afgeschermde binnenruimte als ook een persoonlijke buitenruimte. Dit is toch wel het element die ons onderscheidt van de andere kattenhotels in de regio. Uw kitten kan op elk moment van dag dag zelf beslissen om naar binnen of naar buiten te gaan.

Contacteer ons gerust voor een bezoekje en kijk zeker eens naar onze fotogallerij.

Groetjes

Kamping Kat

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *