Blog

OPVANG POES BRUGGE

OPVANG POES BRUGGE: wat moet er allemaal in de valies zitten?

Voor velen kan de vakantie niet snel genoeg op zich afkomen. Er is altijd wel iemand die de leiding moet nemen in het organiseren van een uitstap of reis. Wellicht ben jij de persoon die alles in goede banen leidt? Een checklijst zal je daarom ook wel bekend in de oren klinken. Je hoeft je alvast geen zorgen meer te maken over je trouwe viervoeter. Voor opvang poes Brugge, zijn wij bij Kamping Kat de ideale oplossing.

Het Kamping Kat team heeft met u een afspraak gemaakt om uw huisdier te verwelkomen en te verzorgen in jouw afwezigheid. Daarom zullen wij voordien, u een lijst toesturen met onze voorwaarden die als baasje even vlug moet door nemen. Dit zijn onze algemene voorwaarden om voor al onze gasten een goed georganiseerd en veilig verblijf te kunnen garanderen.

Het verhuis en het transport van uw huisdier, kan uw kat veel stress bezorgen. We geven aan de eigenaars altijd de tip mee, om de verhuisbox waarin je uw kat zult vervoeren reeds enkele dagen op voorhand in het huis te plaatsen. Zo kan uw kat deze omgeving al leren kennen als zijn of haar stekje. Helaas hebben wij onvoldoende plaats om de verhuisboxen in bewaring te nemen tot u terug komt. Deze dient u dan ook terug bij het brengen van uw kat terug mee te nemen.

Welke voeding eet uw kat? Wij raden aan, om dezelfde voeding aan uw kat te geven. Misschien staat zij/hij op dieet en mogen zij maar slechts een afgewogen gewicht eten per maaltijd. Vergeet dan zeker niet om alle adviezen en eetgewoontes met ons mee te delen. Want wij willen elke kat, zo goed mogelijk verzorgen!

Wij hopen door onze checklist u een hulpmiddel te bieden op uw reisvragen!
Tot binnenkort,

Het Kamping Team

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *