Blog

Poezen opvang Brugge open in de wintermaanden.

Poezen opvang Brugge open in de wintermaanden

Het ski seizoen is al een tijdje bezig en misschien stelt u deze skireis al enige tijd uit, omwille van een opvang probleem! Wij zijn jonge starters die dit probleem hebben opgemerkt voor heel wat gezinnen of alleenstaanden. Onze nieuwbouw kattenhotel heet Kamping Kat is gelegen in Sint-Kruis, ideale locatie als je op zoek bent naar poezen opvang Brugge.

Wij hebben ervoor gezorgd dat wij ons kattenlogement ook kunnen aanbieden wanneer de herfst en wintermaanden in het land zijn. Een goede rustige ligging waarvan het kattenhotel ingepland staat in een aangelegde tuin. Wij hebben een goed geïsoleerde buitenverblijf gebouwd om de bezoekers warm en comfortabel te ontvangen doorheen het jaar. Zo zullen er veel baasjes voor kiezen, om ook in die periodes eens vlot de deur  uit te gaan. Kiest u voor Tenerife of de Alpen? Voor uw kat maakt het niet uit, als hij maar warm, droog en zijn verzorging heeft!

Welke voeding krijgen ze?

Wij raden de eigenaars altijd aan om de eigen voeding van uw huisdier te voorzien tijdens uw afwezigheid. Dit zal het verblijf voor uw kat een stuk vlotter laten verlopen zodat enkel de omgeving voor hem/ haar veranderd maar dat zijn voeding wel iets is waar hij op kan terug vallen als herkenbaar. Zo vermijden we dat katten die emotioneel zich verlaten voelen niet willen eten. Het kan gebeuren dat een kat de eerste twee dagen niet wil eten. Wij zullen de bewoners dagelijks s’ochtends en s’avonds uitgebreid verzorgen.  Alles wat wij vaststellen wordt aan de hand van een poezendagboek bijgehouden.

Wij hopen in de toekomst dat u voor Kamping Kat zult kiezen en heten jullie vanaf  30 maart van harte welkom. De paasvakantie wordt voor uw huisdier als voor u een goede vakantie!

Het Kamping Team.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *