Blog

Vakantieopvang Kat Brugge

Vakantieopvang Kat Brugge

Welkom bij ons kattenhotel Kamping Kat, waar we vakantieopvang aanbieden voor jullie kat in de regio Brugge. We zijn een nieuw kleinschalig kattenpension waarbij onze liefde voor katten van jongs af aan ontwikkeld is door de dierenvriendelijke opvoeding. De motto van ons pension luidt: Vertrek met een gerust hart op vakantie!

Dit realiseren we door ons dagelijkse toezicht met een nauwlettend oog op de gezondheid en de emotionele gemoedsrust van jullie kat. Niet alleen zien we toe dat onze gasten voldoende eten en eventueel hun medicatie krijgen, ook aandacht in de vorm van strelen en de nodige knuffels zijn zeker aanwezig. Het verblijf is een volledige nieuwbouw waardoor jullie kat dus kan overnachten in een moderne en veilige omgeving.

Alle materiaal is nieuw aangekocht van 2018: kattenluiken, kattenbakken, krabpalen, speelgoed, ligmatjes…

We kunnen plaats bieden aan 6 katten waarbij elke kat beschikt over een afgeschermde binnen- en buitenruimte, zodat er geen gevaar bestaat voor conflicten met de andere gasten. Geef je als baasje net de voorkeur aan een grotere ruimte voor je kat, dan hebben nog een groter hok waarbij jouw kat dan wel samen zit met andere katten.

Het verblijf is uitgerust met dubbel glas en is rondom rond geïsoleerd zodat de warmte in de winter binnen blijft en de koelte bewaard blijft in de zomer. Elk hok beschikt over een ligplank waarbij de kat door een panoramish venster een zicht heeft op onze tuin. We vonden dit een must omdat we onze eigen huiskat altijd van achter een raam naar buiten zagen kijken en genieten.

Hierboven hebben we kort ons kattenhotel toegelicht, als je nog bijkomende vragen hebt dan staan we je graag te woord. De beste methode om jullie te overtuigen van onze goede zorgen voor je kat, is door ons een bezoekje te brengen. Op deze manier zijn we zeker dat we jullie vertrouwen kunnen winnen.

Groetjes Kamping Kat

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *